Hali mindenkinek!

Igazából ez az első blogom és az első történetem is. Még soha nem írtam semmit. Nagyon izgulok, hogy hogy sikerül és, hogy lesznek-e egyáltalán akik olvasni fogják. Ha bármi óhajotok, sóhajotok, kérésetek, kérdésetek lenne; csak írjatok egy e-mailt a ginax@citromail.hu - ra, vagy gyertek Plurk-re! http://www.plurk.com/GinaX94/invite

Kérlek írjatok komikat! Nagyon jó lenne! *nagybociszemek*

(Helyesírási hibákért bocsika!!!)

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a blog alsó részében közvélemény-kutatásokat találtok, szeretném, ha válaszolnátok rájuk! Puszi!!!

2010. április 4., vasárnap

. . .

OK - é! Akkor kedden (április 6.) lesz friss! De tényleg kérem azokat a komikat. A fejezet jó hosszú lesz, és "kicsit" felpörgetem az eseményeket. :D

Két aprócska ízelítő:


"Már nem vagyunk messze a csatatértől. Érzem. És igazam is lett. Néhány perc múlva kiléptünk egy nagy tisztásra, ami régen talán egy gyönyörű rét lehetett, de most úgy tűnt, mintha felégették volna. Velem együtt családom is döbbenten nézte a kiégett területet. A farkasok ott álltak előttünk. Éreztem a feszültséget, ami belőlük áradt. Csak Sam változott vissza emberi alakjába, a többiek túl feszültek voltak ahhoz, hogy uralkodjanak a természetükön..."


"- Talán segítséget kéne kérnünk. - ajánlotta Carlisle, már nem először

- Kire gondolsz? - kérdezte Edward. De pontosan tudta, kikről beszélt.

- A Volturi-ról. - válaszolta kelletlenül.

- És mit mondanánk? Hogy elvesztettünk egy embert, aki túl sokat tudott? - kérdezte gúnyosan

- Tudom, hogy nem bízol bennük, de legalább kérdzzük meg! Talán segítenek.

- És ha mégsem? - egyre dühösebb lett, ezért megpróbáltam lenyugtatni. Legalább részben sikerült. - Mindenkit megölnének. Talán ezt akarod?

Tudta, hogy Carlisle soha nem akarna ilyet, de az utóbbi időben hozzászoktunk az ehhez hasonló csípős megjegyzésekhez..."


Ui.: Az ízelítőben minden Jasper szemszögéből van! (Egy kis újitás!) :D

1 megjegyzés:

  1. Szuper! :D
    De az ízelítő borzalmas... Borzalmasan idegtépő! >.< xD
    Boldog Nyuszit! ^^

    VálaszTörlés