Hali mindenkinek!

Igazából ez az első blogom és az első történetem is. Még soha nem írtam semmit. Nagyon izgulok, hogy hogy sikerül és, hogy lesznek-e egyáltalán akik olvasni fogják. Ha bármi óhajotok, sóhajotok, kérésetek, kérdésetek lenne; csak írjatok egy e-mailt a ginax@citromail.hu - ra, vagy gyertek Plurk-re! http://www.plurk.com/GinaX94/invite

Kérlek írjatok komikat! Nagyon jó lenne! *nagybociszemek*

(Helyesírási hibákért bocsika!!!)

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a blog alsó részében közvélemény-kutatásokat találtok, szeretném, ha válaszolnátok rájuk! Puszi!!!

2010. március 11., csütörtök

8. fejezet - A vezér

Kérem azokat a komikat!!!


(Alice szemszöge)


- Mi? - kérdezte Edward. Láttam a rettegést a szemében, úgy , mint még soha. Számomra már összeállt a kép.

- Eltűnt. - válaszolt Charlie összetörten

- Hogy, hogy eltűnt? - keltem ki magamból, pedig nem is voltam dühös, csak féltem. - Nem tűnhet el valaki csak úgy!

- Nem is ezt mondta, pióca! - mondta az a kis kölyök, aki az előbb majdnem széttépte Edwardot. Jasper egy dühös morgással jutalmazta az ötletes becenevet.

- Jackob! Fogd vissza magad! - szólt megint a nyugodtabb hangú kutya.

- Kezdjük talán az elején. - szólt éppoly nyugodtan Carlisle, de én már az értetlenséget is kihallottam belőle.

- Ha jól értem, Charlie mindenről tud? - kérdezte gyanakodva

- Így van. - helyeselt a nyugodt kutya.

- Megtudhatnánk, miért lett felfedve a titkunk? - Carlisle hangja még mindíg nyugodt volt, bár most, mintha egy kis düh csengett volna benne.

- Abban a helyzetben nem volt más választásunk. - valószínüleg a kutya is kihallotta a dühöt, mert erősen csitítani próbálta - De mielőtt magyarázkodnánk be kellene mutatkoznunk. - ajánlotta

- Rendben. - egyezett bele végül apám - Én... - folytatta volna, de a kutya félbeszakította.

- Mi tudjuk a ti neveiteket. Bella mesélt rólatok. - magyarázkodott azonnal apám dühös tekintetére, de a hangja alapján nem mondott teljesen igazat. Ezt amúgy sem hiszem el. Bella soha nem árulna el minket.

- Nem kell semmi rosszra gondolni. - mintha olvasna a gondolataimban. Ez nem lehet ugye?! - Bella csak a neveteket mondta el, és persze a legfontosabb tudnivalókat. De ezt majd később. - tért vissza az eredeti témához - Én Sam vagyok. A falkavezér.

- Én Jackob. - morogta a dühöngő kutyus.

- Paul - az egyik feszengő eb a kanapéról.

- Embry - a mellette ülő kissé nyugodtabb, de legalább annyira körültekintő tag.

- Quil - morogta az utolsó.

Mi csak bólintottunk, és egy szót sem szóltunk. Csend ült a szobára.

- Akkor most jöhet a "magyarázkodás"? - tért a lényegre Jasper, kedvesnek éppen nem nevezhető hangnemben.

- Igen. - mondta kelletlenül Sam - Egy hónappal az után kezdődött minden, hogy elmentetek.

Az nem lehet. Pont akkor, amikor semmit nem láttam. Ez nem lehet. Nem! Nem! Nem! Miért nem láttam?Miért látok minden jelentéktelen apróságot, ha a legjobb barátőmön nem tudok segíteni?

- Mi viszont csak néhány nappal az eset előtt tudtuk meg a részleteket. - folytatta

- A részleteket? - kérdezte szerelmem

- Igen. Már korábban is láttuk Bellán, hogy baj van, de nem mondott semmit, és sehogy nem tudtuk kiszedni belőle. - sóhajtott fel csalódottan - Egy hónappal a távozásotok után vámpírok jelentek meg Forksban. Embereket öltek az erdőben, nem messze a turistaösvényektől. Megpróbáltuk elkapni őket, de mindíg kicsúsztak a kezeink közül. Olyanok voltak, mint a katonák. Volt egy vezető és több csatlósa is. Minket azonban nem egyszer észrevettek a túrázók és bejelentettek a rendőrségen, mint garázdálkodó medvéket. Ez egyrészt hasznos volt, másrészt veszélyes. Fennállt a lebukás veszélye, de szerencsére egyre kevesebb embernek támadt kedve a túrázgatáshoz.Két hónappal azután, hogy elmentetek Bella elkezdett furcsán viselkedni. Először azt hittük, hogy a hiányotok miatt, de mint később rájöttünk nem csak ez volt az oka. Aztán pedig egyre szörnyűbb állapotba került. Minden kis zajra összerándult; volt, hogy sírva fakadt. Nem mert kijönni a szobájából, és ott is folyton az ablakot leste. Bella tudta, hogy mik is vagyunk és soha nem árult el minket, így előtte mindenről nyugodtan beszélhettünk. Egyszer sikerült lehívnunk őt La Push-ba, hogy kicsit kimozduljon. Akkor is felhozódott ez a téma és amikor megemlítettük a vezetőt Bella, mintha lefagyott volna. Aztán teljesen felélénkült. Kérdezgetett a nőstényről. A kinézetéről és a többi vámpírról is. Ám amikor mindent elmondtunk a vezetőről teljesen összetört. Folyamatosan sírt és azt mondogatta, hogy "visszajött", "Tényleg eljött értem" meg, hogy "Előre figyelmeztetett". Amikor megkérdeztük, hogy kiről beszél csak egy nevet mondott.

Viktória.

8 megjegyzés:

  1. úristen:|
    elég tartalmas fejezet lett..
    nagyon tetszett..
    de még mindig nem igazán tudjuk a mélyebb részleteket...:D
    siess a folytival

    VálaszTörlés
  2. Sziaa
    Nagyon jó lett ez a rész is : DD
    A többi részletre én is kíváncsi vagyok, szóval siess a folytatással ; )
    Puszii

    VálaszTörlés
  3. mindig olyan izé vagy. adsz is meg nem is... de jó lett:D

    VálaszTörlés
  4. szia
    nagyon izgi lett :) Kiváncsi vagyok hogy mi lesz .Remélem hamar lesz folytatás :)

    VálaszTörlés
  5. juj!!
    nagyon jó lett! megtennéd hogy te is kiteszed a blogomat!! a cime a chates nevem(re katttints rá)

    siess a köbivel!
    puszíí

    VálaszTörlés
  6. Wow, ez nagyon jó feji lett! Alig várom a kövi részt! Hogy voltál ilyen jó fejit összehozni? Nagyon nagyon várom a frisset mondtam már? Hőhha, még mindig a fejezet hatása alatt vagyok, ezért nem tok egy rendes mondatot összehozni! Siess a kövivel Please!!!!

    Anna

    VálaszTörlés
  7. Grrrr, mégse jött össze az az első komment... -.- De most igazoltan "hiányoztam": a kábelhiba nem írható az én számlámra!
    Ó, teeeee, te, te gonosz kis tollforgató! Ez a vég... Azon csodálkozom, hogy nem hajlott el a szék lába, amíg elolvastam... :P
    Várjuk a következőt, és ez a mostani ultrahiperszuperüberkirály lett! :D
    xoxo,
    Cherry

    VálaszTörlés
  8. huhh....nagyon szuper lett!
    nagyon izgi a töri...:))
    Kíváncsian várom a kövit!
    pussz

    VálaszTörlés