Hali mindenkinek!

Igazából ez az első blogom és az első történetem is. Még soha nem írtam semmit. Nagyon izgulok, hogy hogy sikerül és, hogy lesznek-e egyáltalán akik olvasni fogják. Ha bármi óhajotok, sóhajotok, kérésetek, kérdésetek lenne; csak írjatok egy e-mailt a ginax@citromail.hu - ra, vagy gyertek Plurk-re! http://www.plurk.com/GinaX94/invite

Kérlek írjatok komikat! Nagyon jó lenne! *nagybociszemek*

(Helyesírási hibákért bocsika!!!)

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a blog alsó részében közvélemény-kutatásokat találtok, szeretném, ha válaszolnátok rájuk! Puszi!!!

2010. január 24., vasárnap

6/3. fejezet - Kutyák

Előre szólok, hogy nem ilyen rövidke részt akartam, csakhát nagyon kevés időm volt és mivel ezek most fontos dolgok lesznek, nem akartam elkapkodni. Várjatok hétvégéig és már itt is a kövi! :D Puxx: GinaX


(Alice szemszöge)


Én ezt az egészet nem értem! Most mi a fenének ülünk itt némaságba burkolózva? És mire mondta azt Charlie, hogy nem mondja el, amíg nincs itt mindenki? Egyébként is, honnan tuta, hogy itt vannak? És mi az, hogy már várt minket? És mi kit várunk?
Edward sem mond semmit. Amikor gondolatban megkérdeztem csak a fejét rázta válaszként. Wáááá... Nem bírom már sokáig. Jaspe is próbál megnyugtatni, de nem igzán sikerül neki.
Edward hirtelen felpattan és dühösen mered Charliera.
- Mi ez az egész?! Mit keresnek ezek itt?
Először fogalmam sem volt miről beszél, de aztán megéreztem. Azt a sörnyű ázottkutya szagot. Ezt nem értem. Egyre bonyolultabb ez az egész. Edwardnak pedig óvatosabbnak kellene lennie. Charlie még nem hallhatja őket.
- Itt vannak? - kérdezte Edwardot, majd választ nem is várva elindult az ajtó felé.
Szélesre tárta, majd várt. Pár perc múlva fel is tűntek az új vendégek. Ahogy beléptek a bejáraton újra és még erősebben csapott meg a kibírhatatlan szag.
- Oké! - vesztette el végleg a türelmét Edward - Most, hogy végre mindenki itt van, elmondaná valaki, hogy mi a fene folyik itt?
- Higgadj le pióca! - mordult fel az egyik és előrébb lépett, de mielőtt bármi mást tehetett volna egy másik megállította.
- Semmi meggondolatlanság Jackob! - szólt a higgadtabb.
Úgy tűnt, mintha ő lenne a falkavazér. De ami furcsa az egészben az ennek a Jackobnak a viselkedése. Persze én is nagyon szívesen széttépném őket, de a szemében többet láttam ennél. Mintha nem csak azért utálna minket, mert vámpírok vagyunk. Mintha valami sokkal többről lenne szó. Különösen Edward irányába ilyen. Vajon mi lehet az oka?

2 megjegyzés:

  1. *nyekk*
    Most komolyan azt várod, hogy várjunk 7végéig?!? Ginaaaaa!!!! *panaszosnyüszítés*
    De am. tökjó lett. ^^
    Púsz,
    Cherry

    VálaszTörlés
  2. Te jóó ég!! Most találtam a töridet, az utolsó 3 fejezetet végig izgultam és már megint függővég...ááá...
    Nagyon tetszik!
    Már megőrülök,hogy kiderüljön mi történt!!
    Charli teljesen ledöbbentett...
    Szuperül írsz, reméle3m nagyon hamar lesz folyti,kimondhatatlanul várom!
    pussz

    VálaszTörlés